Unikkatil

Sunday, October 29, 2006

2 comments:

C emer trimi oti veme o Sabri Mece emri trimi do ti aman o Sabri cunit te Besimit tamam Skenderbeut do ti ngjaj por kali ku eshte se erdha ne fshat dhe pash kalin por shala ku eshte o Sabri Mece

Halla Shpresa na vdiq edhe Daja Aliu na vdiq na nga mbetur ky tjetri qe thote Artan Idajet Hoxhaj qe ka qene ne burg ne Afganistan ketij si ti ja veme emrin se une e di une e kam Artan Besim Hoxha dhe kete se luan topi por une kom dy nona a ma bo edhe mu njihere ti qu thu kom dy nona se ti ja goce ti qe ke bere vidio seksi me Enis Gjonin e ke Zorren e Modhe ktheje Zorren mbrasht se Zorra eshte e e imja filmi mbaroi une per ty nuk hy ne burg per vrasjen e Ramiz Dervishit